Vi söker personal

Hammarlings Latsvagnsservice AB, serviceverkstad för DAF, finns i dag med verksamhet i Uppsala med omnejd. Företaget har 5 anställda och utför service och reparationer av tunga fordon. Företaget är ett Swedac ackrediterat kontrollorgan som har en egen anläggning för bromsprov samt utsläckning av 2:or. Företaget är även ackrediterat att kontrollera och godkänna digitala och analoga färdskrivare.

För vår verksamhet söker vi nu en mekaniker.

Personen vi söker bör ha goda tekniska kunskaper för tunga fordon eller liknande. Du bör vara mycket kundorienterad då vi ser våra goda kundrelationer som vår största tillgång. Datorvana är ett krav.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter blir:

– Reparation och service av tunga fordon
– Ha en tät dialog med kunder både som kundmottagare och per telefon
– Boka in arbeten och ha ansvar för utförande/uppföljning
– Dokumentera hela arbetsprocessen avseende reservdelsförbrukning och arbetstid inför fakturering.

Samarbetsförmåga, kommunikationsförmåga och lyhördhet är viktiga egenskaper för att skapa en utvecklande arbetsplats tillsammans med övriga arbetskamrater.

Kunskaper inom elektronisk felsökning är meriterande. Körkort C eller mer är önskvärt.

Vi erbjuder rätt person vidareutbildning både externt och internet och ett spännande arbete i en grupp med spetskompetens inom branschen.

Ansökan och frågor

Frågor ang. tjänsten besvaras av Anders Hammarling. Välkommen med din ansökan senast 2015-06-30 till anders@hammarlings.com eller på telefon 070-512 90 01